dijous, 24 d’abril del 2014

Sagas de Bola de Drac


A Bola de drac Z hi va haver quatre sagues:
1ra: Saga guerrers de l'espai
En Raditz va venir a la terra per emportar-se en Goku per conquerir altres planetes, en Goku s'hi va negar, en Raditz es va emportar el fill d'en Goku en Son Gohan; li tornaria si li portava 100 humans sense vida. Seguidament en Cor petit, desprès de ser ràpidament derrotat per en Raditz va acompanyar a en Goku per derrotar el seu germà (en Raditz)

En Goku va morir junt amb en Raditz per un potent raig d'en Cor petit. abans de morir en Raditz va dir que de aquí 1 any els seus companys (dos, en Vegeta i en Napa). la Bulma, en krilin i els altres van decir buscar les boles de drac per ressuscitar en Son Goku, mentre que en Cor petit prepararia en Son Gohan  per l'arribada dels guerrers de l'espai. En Goku es va entrenar amb el déu Kaito.
Després d'un any, Napa i Vegeta van arribar a la Terra; amb l'inprevist que en Goku tenia que fer tot el camí de tornada (en goku va trigar 3 mesos a recorer el camí de la serp, de tornada va trigar unes 3-4 hores), en Vegeta va planejar un plar: Exterminar els habitants de la terra més fort, buscar les boles de drac i desitjar la immortalitat. En arribar al  lloc on eren en Cor petit i en Son Gohan els guerrers de l'espai van esperar en Krilin, en Iamcha, en Ten Shin Han i en Xaos; per plantar sis Saibamans (guerrers baixets que surten de llavors).
 
El primer que va lluitar va ser en Ten Shin Han que va guanyar amb facilitat i després li tocà a en Iamcha, va morir per una auto destrucció sobtada de un Saibaman. En Krilin, furiós de la pérdua del seu gran amic va llançar un atac que va exterminar tots els Saibamans, tret d'un, en Cor petit no va tindre cap problema a exterminar-lo. En Napa va saltar al atac, va poder derrotar i matar a: Ten Shin Han, per esgotament d'energia, en Xaos, auto destruïnt-se sense que servís de res, i, finalment, en Cor Petit salvan en Son Gohan.












En Goku no va arribar a temps per salvar a en Cor Petit, però al seu fill i en Krilin, sí. En Goku es va desfer d'en Napa molt ràpidament. En Vegeta, ofès de la humiliació de que el seu company fos derrotat tan ràpidament, li va donar el cop de gràcia.


Després de la actuació d'en Goku, en Vegeta va agafar el relleu. En Goku li va demanar de anar a un lloc més allunat de cap ciutat. En Vegeta no s'hi va negar i van començar un altre combat.


En Vegeta era superior; i en Goku va haver de fer servir una transformació, que va apendre a l'altre món i li va donar la victòria contra a en Napa, pero multiplicat X3.

 
En Vegeta, ferit d'orgull es va convertit en un mico gegant.


Al final en Goku va quedar esgotat de tots els atacs; en Krilin i en Son Gohan van arribar per ajudar-lo. Un atac d'en Iajirobai, va tallar la cua d'en Vegeta i va tornar a l'estat normal. Pero,en Vegeta, encara tenia una mica de força.

Sorprenentment en Son Gohan li va sortir cua. Amb la lluna artificial (que només va durar una hora) i que havia fet en Vegeta per convertir-se en mico. En Son Gohan va aplastar a en Vegeta amb ,aquesta transformació, quan va aconsegir-li tallar-li la cua. Quan en Krilin anava a donar-li el cop de gràcia, en Goku el va aturar per instit. en Vegeta va fugir jurant venjança.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada