diumenge, 18 de maig del 2014

Sagas de Bola de Drac Z

Desprès de la Victòria contra en Napa i en Vegeta, com que en Napa va eliminar a en cor petit. Déu també va morir, i això també vol dir que les boles de drac també van desapareixer. En Krillin, la Bulma i els altres van decidir anar al planeta Namek(on esperaven trobar les boles de drac originals.
Aquí es on va començar la segona saga. 2na saga. Saga Freezer:
Bulma, Krilin i en Son Gohan, van anar al planeta Namek (foto superior), però, van veure aterrar la nau d'en Vegeta molt aprop seu; això mentre que, uns soldats, van destruir la nau de la Bulma i els altres. no van tindre més remei que quedar-se en una cova.

Però es van trobar a en Frizer intentant aconseguir les boles de drac (foto de l'esquerra).
En Krilin i en Son Gohan van anar a impedir-li d'amagat.Però només van aconseguir salvar un nen de Namek(foto inferior esquerre) on van salvar del tirà que ja a terroritzat la meitat de l'univers. Un sequaç d'en Frizer (foto inferior dreta) els va seguir, però aquest va ser eliminat per en Vegeta mentre els buscava per terra.
 
En Vegeta, en robar una bola de drac de un poblat i no deixar-hi ningú viu, va tirar la bola a un llac de la vora. Però en Son Gohan, amb el seu radar, la va aconseguir trobar-la i en Krilin va anar a beure el venerable ancià. El més vell de tots els Nameks, posseïa el poder de pujar tot el poder. També li va donar la seva bola de drac.
277px-GuruNamek
En Krilin va anar a buscar a en Son Gohan, per pujar-li el poder; Peró no va amagar el seu poder i en Vegeta i un altre sequaç de els d'en Frizer, el més fort que posseïa una transformació, on li augmentava molt el poder, però era molt lleig. Es deia Zarbon.
Va derrotar a en Vegeta però no el va rematar. Els Guerrers purs es fan més forts després de resistir la mort. Així va ser com es va desfer d'en zarbon molt fàcilment. En Vegeta va aconseguir robar les boles de drac a en frizer, però, li faltava una, la d'en Son Gohan. Volia anar a robar-li la bola però tenia por que abans li agafessin ells. En Frizer va haver de cridar les forces especials. Uns guerrers que, fins i tot, el príncep dels guerrers de l'espai, en Vegeta, els hi tenia por.

Mentre que en Son Goku anava arribant cap a Namek.

Ja es veia venir, que, en un planeta molt pacific, esclataria una gran batalla per les boles de drac. Quan en Vegeta se'n va adonar se-l'hi va acudir, que, amb les seves sis boles i la del Krilin, en Son Gohan i la Bulma. Podrien fer que en Vegeta aconseguís la inmortalitat. En Krilin, no estava segur però al arribar al amagatall del Vegeta; se'ls hi van aparèixer, les forces especials. El seu capità va decidir que ell mateix els hi portaria les boles de drac a en Frízer. Mentre que els seus companys s'ocuparien de'n Vegeta en Krilin i en Son Gohan.
Gineu, capità de les forces especials
 







 









*com que es molt llarg continuaré en una altra entrada.

1 comentari: